Reklam Verin

Site Haritası

     

 
Turkcell'den Şirket İçi 1200 - Çaldırıyoruz :)
Haber Tarihi:    Bu haber 10682 kere okundu

Turkcell’den şirketlere büyük avantaj.
Şimdi Şirket İçi 1200 seçeneğine geçen şirketler, ayda 9,75 YTL’ye 2.400 dakika ücretsiz konuşuyor.

Şirket İçi 1200 Nedir?
Şirket İçi 1200, Büyük Şirket seçeneklerinden biridir. Daha çok şirketinize kayıtlı Büyük Şirket tarifesindeki hatlarla görüşüyorsanız Şirket İçi 1200’le büyük avantaj sağlarsınız.

Şirket İçi 1200’le ayda sadece 9,75 YTL’ye şirket hatlarınızı 1.200 dakikaya kadar ücretsiz ararsınız.

Ayrıca 31 Ekim 2008’e kadar şirket hatlarınızla görüşmek için, ayda 1.200 dakika da Turkcell’den hediye. Yani şirket hatlarınızla dakika hesabı yapmadan toplam 2.400 dakika konuşabilirsiniz.

Şirket santrali Büyük Şirket tarifelerine dahilse Şirket İçi 1200 kullanan, aynı şirket üzerine kayıtlı hat şirket santralini aradığı zaman ücretsiz konuşabilecek mi?
Evet. Şirket santral numarası Büyük Şirket tarifesine tanımlandığı için ilgili santral numarası arandığında ücretsiz olarak görüşme gerçekleşir.

Şirket İçi 1200 seçeneğinde kimlerle ücretsiz konuşabiliriz?
Şirket İçi 1200 seçeneğindeki ücretsiz dakikalar sadece aynı şirket üzerine kayıtlı Büyük Şirket tarifelerini kullanan hatlar arasında gerçekleşecek görüşmeler için geçerlidir.

Şirket üzerine kayıtlı Büyük Şirket tarifeleri haricindeki Turkcell hatların, diğer operatörler ve Türk Telekom sabit hatlarına doğru yapılacak aramalar, Büyük Şirket tarifesinden ücretlendirilir.


Şirket İçi 1200 seçeneği, diğer bir Büyük Şirket seçeneği ile birlikte alınabilir mi?
Şirket İçi 1200, diğer bir indirim paketi ile birlikte kullanılamaz. Şirket hatlarınızın her birine farklı kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçları doğrultusunda farklı seçenek alabilirsiniz.

Şirket İçi 1200 seçeneği, İşteTümü ve/veya Ofisten Ofise İndirim seçeneğiyle birlikte alınabilir mi?
Evet. Şirket İçi 1200, İşteTümü ve Ofisten Ofise indirim seçeneğiyle birlikte alınabilir.

Ofisten Cebe’den yararlanan hatlarımız aynı anda Şirket İçi 1200'den de yararlanabilir mi?
Evet. Şirket İçi 1200 seçeneği Ofisten Cebe ile birlikte kullanılabilir. Şirket İçi 1200 seçeneğindeki hediye görüşmeler, paket kullanımından sonra devreye girer.

Aynı şirket üzerine kayıtlı Büyük Şirket tarifesindeki bir hattın kısa numarasını kullanmadan 11 basamaklı uzun numarasından ararsak Şirket İçi 1200’den yararlanabilir miyiz?
Evet. Sistem bu görüşmeyi aynı şirket üzerine kayıtlı Büyük Şirket tarifesine dahil hatlar arasında gerçekleşen şirket içi görüşme olarak kabul eder.







      Diğer Haberler



 

İmplant  |  Webstats | SiteMap XML | İmplant  |  SEO  | Kombi | Saç Ekimi| | Gazeteler | Böcek İlaçlama