Reklam Verin

Site Haritası

     

 
Çalıntı ciple İstanbul turu!
Haber Tarihi:    Bu haber 17048 kere okundu

Yurtdışı seyahatine çıkan işadamının lüks cipi 1 ay önce çalındı. Cip, olaydan 15 gün sonra OGS gişesinden kaçak geçti ancak halen bulunamadı. Cipin sahibi, “Hırsız aynı plakayla 1 aydır elini kolunu sallayarak geziyor” diye isyan etti.

Sarıyer’de yaklaşık bir ay önce çalınan BMW marka lüks cip, olaydan 15 gün sonra Mahmutbey gişelerindeki OGS gişesinden kaçak geçti ve kameralar tarafından tespit edildi. Şirketi üzerine kayıtlı aracın sahibi işadamı Bahri Yücesan ise arabasının kentte rahatça dolaşmasına isyan ederek, “Görgü tanığı arabayı çalan zanlıyı teşhis etti. Ancak hırsız aynı plakayla 1 aydır elini kolunu sallayarak dolaşıyor” diye konuştu.

Büfenin önünde çalındı
Zekeriyaköy’de oturan işadamı Bahri Yücesan, 29 Eylül 2010 sabahı şoförü Cemil Toprak’ın kullandığı 34 BA 4642 plakalı BMW X5 cipiyle yurtdışı seyahati için Atatürk Havalimanı’na gitti. Yücesan’ı alana bırakan şoför, Zekeriyaköy’deki evine uğradıktan sonra aracı şirkete bırakmayı planladı. Şoför evine giderken Garanti Koza Çarşı İş Merkezi önündeki bir büfeye uğradı.
Bu sırada kontak anahtarı üstünde olan araca binen hırsız, gaza basarak hızla uzaklaşmaya başladı. Olayı gören büfe çalışanı Sedat Karaaslan’ın bağırmasıyla şoför Toprak, büfedeki bir müşterinin aracıyla hırsızı kovaladı. Ancak hırsız bir süre sonra izini kaybettirdi.
İşadamı Yücesan, görgü tanığı büfecinin sabıkalı kayıtlarından hırsızı teşhis ettiğini belirterek, “Jandarma dosyayı Sarıyer Savcılığı’na göndermiş. Ancak 20 Ekim’de Zekeriyaköy, Jandarma’dan polise devredildiği için bu olay biraz arada kalıyor.
Gayrettepe’deki hırsızlık masası çalıntı oto bürosunu aradığımda bana ‘Araç kayıtlarımıza girdi. Köprülere haber verildi, geçmesi de mümkün değil. Her yerde arıyoruz’ dendi. Ancak olaydan 24 gün sonra Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü’ne başvurduğumuzda aracın 13 Ekim 2010’da Mahmutbey gişelerindeki OGS gişesinden kaçak geçtiğini ve fotoğrafının çekildiğini öğrendik” diye konuştu.

Mahmutbey OGS gişelerinden kaçak geçen çalıntı cip böyle kameralara yakalandı.

‘Fıldır fıldır geziyor’
Aracının aynı plakayla İstanbul’da dolaştığının belgelenmesi üzerine tekrar hırsızlık masasını aradığını sözlerine ekleyen Yücesan, “Bana ‘Araba geçmez’ diyordunuz. Ben de buna güveniyordum. Ama araba fıldır fıldır dolaşıyormuş’ dedim. Bu kez de ‘Oradan geçen her arabanın peşine bir ekip koyup nasıl yakalayalım’ dediler. Kentte 500-600 tane MOBESE kamerası var. Nasıl bir yerde takılmıyor? Arabayı çalan şahıs para ödeyip gişelerden geçseydi fotoğraf çekilmeyecekti. Hırsız bu kadar rahat dolaşıyorsa, burada bir anormallik var demektir” diye konuştu.







      Diğer Haberler

Işıltısıyla göz kamaştırıyor
Ferrari'ye binmek 2 bin 500 avro
BMW den Sauber F1 pilotları ile tanışma fırsatı
Mitsubishi Colt güvenliğine ADAC onayı
Castrol Ford Team Türkiye 2008 sezonunda uluslararası arenada olacak
Porsche Cayenne Ağustosta Türkiyede
Toyota, iki yeni modelini Cenevre Motor Show'da tanıttı!
Ekonomik ve çevreci Daihatsu TeriosEco
Yeni Chevrolet Aveo Hatcback Türkiye'de
Audi'den yeni bir dijital deneyim: benimaudim.com


 

İmplant  |  Webstats | SiteMap XML | İmplant  |  SEO  | Kombi | Saç Ekimi| | Gazeteler | Böcek İlaçlama