Reklam Verin

Site Haritası

     

 
Işıltısıyla göz kamaştırıyor
Haber Tarihi:    Bu haber 15341 kere okundu

 Yeni BMW X3, daha ilk bakışta hayal gücünüzü etkisi altına alıyor.

Şık ve modern çizgilerinin yanında sportif ve dinamik görünümüyle de dikkat çekiyor. Göz alıcı ve zarif bir çizgi ön çamurluktan stop lambalarına kadar uzanırken, güneş ışığı içbükey ve dışbükey yüzeylerle oyunlar oynuyor. Yeni BMW X3’ün etkileyici bir otomobil olduğu şüphe götürmez.

Yeni BMW X3, tasarımcılarının zarif biçimlere ve kaliteli malzemelere olan inançlarını hayata geçirdikleri genişlik ve ferahlık duygusu veren bir iç tasarıma sahip. Çekici döşeme renkleri, kaliteli ahşap kaplamalar ve ince işlenmiş krom bileşenler ile iç tasarım hafif ve modern bir his veriyor. Yeni BMW X3’ü tanımlarken “ferah”, “rahat” ve “kullanışlı” gibi sıfatlar rahatlıkla kullanılabilir.

Kasım ayı itibariyle Türkiye pazarına sunulacak olan Yeni BMW X3 xDrive20d’deki dört silindirli dizel motor, ürettiği 184 bg güç ve100 km’de yalnızca 5,6 litrelik* yakıt tüketimi ile verimlilik konusunda sınıfının lideri. xDrive teknolojisine sahip Yeni BMW X3 bu teknoloji sayesinde, diğer tüm 4x4 teknolojilerinin aksine, güç kaybı yaşanmadan ya da tehlikeli durum oluşmadan devreye girerek gerekli miktardaki gücü yol tutuşunu kaybeden akstan yol tutuşu olan aksa aktarır.

Pek çok yeni teknolojiyi de kendi segmentindeki otomobillerden önce sunan Yeni BMW X3, sürücünün tepkilerini bir tuşa basarak içinde bulunduğu duruma uyarlamasına izin veren Dinamik Sürüş Kontrolü ile alınabilir. Dinamik Sürüş Kontrolü sayesinde otomobil, “Normal”,
“Sport” ve “Sport+” olarak üç farklı konumda kullanılabilir. Bu üç seçenek sayesinde otomobilin amortisör, süspansiyon, gaz pedalı, direksiyon ve otomatik şanzıman sistemleri istenilen moda göre ayarlanabilir.

Bunlara ek olarak, Otomatik Start/Stop fonksiyonu, sınıfında ilk defa Yeni BMW X3’te otomatik şanzıman ile bir arada sunuluyor.  

Daha fazla alan, daha fazla konfor, daha fazla güç. Üstelik çok daha verimli. Yeni BMW X3, mükemmelliğin bir göstergesi.

Yeni BMW X3 hakkında www.bmw.com.tr/x3 adresinden ya da Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’ndan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yeni BMW X3 ile ilk tanışanlardan biri olmanın ayrıcalığını yaşamak için 29 Ekim- 7 Kasım tarihleri arasında 13. Uluslararası Otomobil Fuarı Autoshow 2010’da 2.holdeki BMW standını ziyaret edebilirsiniz.  Bir önceki Autoshow’a göre daha geniş bir alana yayılan BMW standında sergilenecek 25 adet BMW’nin arasında en önemli yeri, Yeni BMW X3 alırken, çevreci otomobillerin yanı sıra, güvenlik özellikleri ile öne çıkan zırhlı otomobiller de ilgi çekiyor.

*BMW X3 xDrive20d yakıt tüketimi: Şehir içi: 6.1 lt/100 km, şehir dışı: 5.3 lt/100 km, ortalama: 5.6 lt/100 km. CO2 emisyonu: 147 g/km.






      Diğer Haberler



 

İmplant  |  Webstats | SiteMap XML | İmplant  |  SEO  | Kombi | Saç Ekimi| | Gazeteler | Böcek İlaçlama