Reklam Verin

Site Haritası

     

 
Türkcell Çiftçi Paketi’ne 400 bin çiftçi üye oldu
Haber Tarihi:    Bu haber 16930 kere okundu

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, Turkcell'in çiftçi paketine ilginin yoğun olduğunu söyleyerek, 5 ayda 400 bin çiftçinin üye olduğunu söyledi.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, Adana Çiftçiler Birliği'nde yaptığı basın toplantısında Turkcell'in çiftçi paketi hakkında bilgi verdi. Sevilengül, Türkiye'de Tukcell'in çiftçinin bereketine bereket katmak için yola çıktığını belirterek, "Çiftçi paketi çiftçiler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. 5 ayda paket 400 bin aboneye ulaştı. Paketin içerisinde cazip iletişim tekliflerinin yanı sıra çiftçinin verimi artıracak mobil eğitim, lokasyon özel günlük hava durumu, Türkiye'den ve dünyadan haberler, ürün özel bilgiler ve anlaşmalı kuruluşlardan indirim fırsatları bulunuyor" dedi.

Çiftçi paketi ile tarımsal üretimi bilgi çağına taşıyan bir paket olduğuna dikkat çeken Sevilengül şunları kaydetti:

"Paketin avantajlarını gün geçtikçe daha da ileri taşımak için çalışıyoruz. İndirim fırsatlarının yanı sıra, bereketli tarife, konuma özel zirai hava durumu, ürüne yönelik bilgi paketi ve mobil eğitimler sunuyoruz. Ekim ayında domatesin fiyatının biranda yükselmesine neden olan 'yaprak galeri güvesi' hakkında hemen bir mobil eğitim müfredatı oluşturduk. 3 günde 165 bin çiftçimize ulaştık. Bu paket ile üyelere sunduğumuz mobil eğitim fırsatıyla en büyük tarım konulu özel dershane oluşturduk. Hedefimiz eğitimlerimizi 6 ayda toplam 1 milyon kez çiftçimize ulaştırmaktır."

"PAKETE KAYIT İÇİN 'CIFTCI YAZ 2222'YE MESAJ GÖNDER"

Sevilengül, pakete üye olmanın bir mesaj kadar yakın olduğunu belirterek, çiftinin yapması gerekenin büyük harfle "CIFTCI" yazıp 2222'ye mesaj göndermesi gerektiğini söyledi. Sevilengül, çiftçi için ön önemli şeyin hava durumu olduğunu bildiklerinin altını çizerek, "Bu nedenle abonelerimize 3 günlük en yüksek ve en düşük sıcaklık, nem durumu, rüzgar durum, don bilgisi ve yağış miktarı iletiliyor. Çiftçi paketine üye olduğu zaman konumu otomatik olarak belirleniyor ve özel zirai hava durumu paketi ücretsiz olarak gönderiliyor" diye konuştu.

Ürüne özel bilgi paketinde ise çiftçilerin çalışma alanları olan tarla bitkileri, meyvecilik, sebzecilik, hayvancılık ve organik tarım konularında kişiye özel ilgili konu başlığında bilgi ve haberlerin SMS ile iletildiğine işaret eden Sevilengül şöyle devam etti:
"Tarla bitkileri için 'TARLA', meyvecilik için 'MEYVE', sebzecilik için 'SEBZE', hayvancılık için 'Hayvan' organik tarım için 'ORGANIK' YAZARAK 6609'a göndermeleri yeterli oluyor. Paket kapsamında duyurular, haberler, zararlılara yönelik erken uyarı mesajları, besicilik yöntemleri ve bölgesel eğitim etkinlikleri duyuruları SMS bilgilendirmeleri günlük olarak iletiliyor."

Sevilengül, bu içinde 5 ana başlığın 48 alt kategoriye özel olarak daha da detaylandırılacağını vurgulayarak, "Böylece meyvecilikten elma detayına inilerek özelleştirilmiş mesajlar gönderilecek. Ayrıca çiftçilere kendi bölgelerine göre alım-satım fiyatları gönderilecek. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler faturalı hatlar için yer yöne 500 dakikası yada sadece 29 lira, faturasız hatlar için 5 dakikası sadece 30 kuruş. Diğer operatörleri aramanın fiyatı ise dakikası sadece 30 kuruş. Ayrıca çiftçi paketi kullanan çiftçilere özel Şekerbank Hasat Kartı ile hasat tarihine göre vade seçenekleri, seramatik ürünlerinde yüzde 20 indirim, ÇalarkentDinlet'ten ücretsiz yerel müzik ve Lassa'da 100 liraya varan indirim avantajları sağlanıyor" şeklinde konuştu.

Çiftçiler Birliği'nde yapılan toplantının ardından Sevilengül ve ekibi, tarlada çiftçiyle buluşmaya gitti.







      Diğer Haberler



 

İmplant  |  Webstats | SiteMap XML | İmplant  |  SEO  | Kombi | Saç Ekimi| | Gazeteler | Böcek İlaçlama