Reklam Verin

Site Haritası

     

 
Vodafone'dan 'Twitter SMS' hizmeti
Haber Tarihi:    Bu haber 10390 kere okundu

Vodafone, dünyada Vodafone İngiltere, Almanya, Portekiz, Yeni Zelanda, İrlanda'dan sonra Türkiye'de ilk olan ''Twitter SMS'' hizmetini başlattı.

Vodafone, abonelerine tüm dünyada milyonlarca kullanıcısı olan ve Türkiye'de giderek yaygınlaşan Twitter'a SMS ile bağlanma olanağı sunuyor.

Vodafone açıklamasına göre, Vodafone aboneleri her an her yerde Twitter'a gelen mesajları cep telefonlarında görebilecekler ve kendileri de SMS göndererek tweet yapabilecekler.

-ÜCRETSİZ-

Türkiye'de ilk defa ve sadece Vodafone tarafından sunulan Twitter SMS servisi, Twitter'ı kullanan ve sosyal çevrelerinden sürekli haberdar olmak isteyen abonelere özel hazırlandı. Hizmetle gelişmeleri takip etmek için sürekli Twitter'a girme zorunluluğu ortadan kalkıyor.

Twitter kullanıcıları gün boyunca takip ettikleri Twitter'a bağlı kalabilecek ve SMS kolaylığında takipçileriyle iletişimlerini sürdürebilecekler. Hizmetten Twitter hesabı olan tüm Vodafone aboneleri yararlanabilecek.

Twitter SMS servisi, kısa mesaj gönderme özelliğine sahip tüm cep telefonlarında kullanılabiliyor. Twitter SMS servisinde, Twitter tarafından gönderilen ve Twitter;a gönderilen SMS;ler ücretsiz. Böylece takip ettiğiniz kişilerden ücretsiz olarak her an haberdar olabiliyor ve tweet yapabiliyorsunuz.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Servisi kullanmaya başlamak için basit bir kayıt işlemi yapılması gerekiyor. Kayıt işlemi web üzerinden ya da cep telefonundan Twitter;a girerek yapılabiliyor. Web;den Twitter'a girerek kayıt yaptırmak isteyen Vodafone abonelerinin Twitter;da Settings-Mobile seçeneklerini takip ederek ülkesini seçmesi, telefon numarasını ilgili alanlara yazması ve ''verify'' butonuna basması gerekiyor. Daha sonra sayfada belirtilen kodu 2444;e göndererek telefon numarasını tanımlatarak ve kayıt işlemi tamamlanıyor.

Cep telefonundan kayıt yapmak isteyenlerin cep telefonunun mesajlar bölümüne ''START'' yazarak 2444;e göndererek kayıt işlemini başlatması gerekiyor. Cep telefonuna SMS ile gelecek kayıt adımlarını takip ederek basitçe kayıt işlemi tamamlanıyor.''

Kaynak: Zaman







      Diğer Haberler



 

İmplant  |  Webstats | SiteMap XML | İmplant  |  SEO  | Kombi | Saç Ekimi| | Gazeteler | Böcek İlaçlama