Reklam Verin

Site Haritası

     

 
Hatay'a bomba imha ekibi gönderildi
Haber Tarihi:    Bu haber 7029 kere okundu

"Ergenekon" soruşturması kapsamında, Hatay'da devam eden kazı bölgesine bomba imha ekipleri gönderildi.
Kazılarda aranan Yeşil'in cesedi mi? 
Hatay'ın Kumlu ilçesine bağlı Muharrem köyünde dün gece ara verilen ve bugün yeniden başlatılan kazı çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

AA muhabirinin Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Özel Harekat Daire Başkan Vekili İbrahim Şahin'in evinde ele geçirildiği bildirilen krokiden yola çıkılarak, Muharrem köyü yakınlarında, emekli bir öğretmen olan H.Ö'nün arazisinde bugün yeniden başlatılan arama kazısı çalışmalarına 2 kepçe ve yaklaşık 30 işçi katılıyor.

Kazılar için Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Bomba İmha Amirliğinden bir ekibin de Hatay'a gönderildiği belirtildi.

SAKLIBAHÇE BOŞ ÇIKTI

Ergenekon Soruşturması çerçevesinde Ankara Söğütözü Saklıbahçe'de yapılan kazı tamamlandı. Dün ve bugün yapılan 9 saatlik kazılar sonucunda herhangi birşey bulunamadı. Emniyet Genel Müdürlüğü eski Özel Harekat Daire Başkan Vekili İbrahim Şahin'in evinde bulunan krokilerin değerlendirilmesi sonucunda başlatılan kazılardan bir tanesi boş çıktı.
Kazılarda aranan Yeşil'in cesedi mi? 
Ak Parti Genel Merkezi'nin de bulunduğu Söğütözü Saklıbahçe mevkiinde iş makinaları,dedektör ve köpekler eşliğinde Ankara Emniyeti Terörle Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubelerinin'nin ortaklaşa yaptığı çalışmalar 2 gün sürdü. Bugün sabah 08.45 sıralarında başlayan kazıda ağaçlık bölümde krokiye göre yapılan kazılarda herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden gelen iş makinalarının da yardımıyla gerçekleştirilen kazıya son verilirken, Atatürk Orman Çiftliği'ndeki kazının devam ettiği bildirildi.
Kazılarda aranan Yeşil'in cesedi mi? 
AOÇ'DE DE BİR ŞEY BULUNAMADI
 
Ergenekon" soruşturması kapsamında arama kazıları yapılan Atatürk Orman Çiftliği'ndeki çalışmalar tamamlandı. Kazılarda, herhangi bir bulguya rastlanmadı.







      Diğer Haberler



 

İmplant  |  Webstats | SiteMap XML | İmplant  |  SEO  | Kombi | Saç Ekimi| | Gazeteler | Böcek İlaçlama