Reklam Verin

Site Haritası

     

 
Pepsi Vodafone Ramazan Bereketi Kampanyası
Haber Tarihi:    Bu haber 28621 kere okundu

Pepsi,Yedigün ve Fruko kapakları altından çıkan şifreyi 3323 e kısa mesaj ile gönderin, yüzlerce kontör/dakika, sms, Garanti Bankası'ndan 10 YTL, 20 YTL, 40 YTL CepBank ve süpriz hediyeler kazanın.

Bu Kampanya 16 Ağustos-15 Ekim tarihleri arasında, T.C. sınırları içerisinde geçerlidir.
Kampanyaya kapsamında aboneler tarafından Vodafone 3323 servis numarasına gönderilen tüm mesajlar 1 SMS / 2 kontör ile ücretlendirilecektir. Vodafone kısa mesaj ve kontör birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar. Faturalı hatlarda 1 SMS karşılığı 0.1875 YTL'dir. Faturasız hatlarda ise katılım 2 kontör olarak ücretlendirilecektir. Fiyatlara tüm vergiler dahildir.
Vodafone'un diğer kampanya ya da tarifelerinden kazanılmış olan ücretsiz SMS hakkı bu kampanyada geçerli değildir.
Kampanya kapsamında kazanılacak kontörler sadece ses iletiminde kullanılacak olup, SMS gönderimini kapsamamaktadır.
Kampanya'ya tüm eski ve yeni Pepsi ve Vodafone Logosunu taşıyan özel etiketli 2,5 lt, 2 lt, 1 lt Pepsi ve 1,5 lt, 1 lt Pepsi Max, 1,5 lt ve 1 lt Fruko pet , 2,5 lt ve 1 lt Yedigün pet ürünlerinde yer alan Pepsi şifresini Vodafone 3323 numarasına gönderen Vodafone aboneleri katılabilir. Katılımcılar, her katılımda , en az 5 kontör/2.5 dakika olmak üzere; 10 kontör/5 dakika, 20 kontör/10 dakika, 50 kontör/25 dakika, 100 kontör/50 dakika ve en fazla 200 kontör/100 dakika'ya kadar çeşitli hediyelerden birini kazanacaktır.
Şifre gönderimleri 16 Ekim saat 23:59 a kadar geçerli olacaktır. Bu tarih ve saatten sonra gönderilen SMS'ler değerlendirilmeyecektir.
Kampanyaya katılan tüm Vodafone aboneleri Kampanyaya dahil olan tüm eski ve Vodafone Logosunu taşıyan özel etiketli 330 ml yeni kutu Pepsi,Pepsi Max, Fruko ve Yedigün ürünlerinin kapak altındaki şifreyi Vodafone 3323 kısa servis numarasına SMS ile göndererek, sadece Vodafone aboneleri arasında kullanılmak üzere 5 Kontör/2.5 dakika, 20 kontör/10 dakika, 5 SMS veya 1 aylık ücretsiz Sporix Futbol Paketi Üyeliği hediyelerinden en az birini kazanacaktır.
Ücretsiz 1 ay sporix fubol paketi üyeliği için, ilk katılım sonrasında, katılımcıya hediye kazandığını belirten SMS gönderilir. Bu SMS içeriğinde; "PEPSI ve VODAFONE'dan kazandığın FUTBOL PAKETİNİ kullanmak için numaran Sporıx'e iletilecektir.Kabul etmen halinde ONAY yazarak bu mesaji cevapla" şeklindedir. Bu mesajın onaylanmasını takiben Sporix tarafından gönderilen SMS'i, tuttuğu takımı, GS, BJK, FB , TS şeklinde yazarak cevaplayan katılımcıların aboneliği 48 saat içerisinde aktif hale gelir. 1. ayın sonunda abonelik otomatik olarak sona erer.
Kampanyaya ilk katılımlarından sonraki süre zarfında katılımcılara Vodafone tarafından 12:00-20:00 saatleri arasında kısa mesaj gönderilecektir. Katılımcıların cevap olarak ''EVET'' yazıp Vodafone 3323'e kısa mesaj olarak gönderdiklerinde, saat 12:00 ile 23:59 arası her saat başı ilk 3 cevap smsi gönderen katılımcı 40 YTL, sonraki 4,5 ve 6. katılımcı 20 YTL, 7,8,9,10 ve 11.katılımcı 10YTL CepBank kazanacaklardır. Diğer tüm katılımcılar ise 5 kontör/2.5 dakika, 20 kontör/10 dakika kazanacaklardır.  Vodafone tarafından katılımcılara gönderilecek SMS için en son tarih 23 Ekim saat 23:59'dur. CepBank hediyeleri 18 Ağustos 2008 itibariyle verilecektir.
SMS gönderilen kampanya katılımcısının, telefonu gönderimi takip eden ilk iki saat içerisinde iletişime açık ise mesaj katılımcıya ulaşacaktır. Katılımcının telefonun herhangi bir şekilde SMS almaya uygun olmaması ve/veya SMS'in ulaşmaması halinde, katılımcı kampanyadan yararlanamayacaktır. Katılımcının telefonun kapalı olmasından dolayı SMS'in ulaşmadığına yönelik bildirim, aynı gün içerisinde Vodafone tarafından kısa mesaj ile katılımcıya yapılacaktır. Abonenin Vodafone şebekesi haricinde olması nedeniyle telefonun iletişime kapalı olması halinde, Vodafone'nun herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Kazanılan ücretsiz kontör, dakika ve SMS'ler faturasız hatlarda ilk 48 saat içerisinde, faturalı hatlarda katılımın yapıldığı tarihe bağlı olarak mevcut veya bir sonraki fatura döneminde abonenin hattına yüklenecektir.
Kazanılan 1 aylık ücretsiz Sporix Futbol Paketi Üyeliği katılımcıların hatlarına ilk 48 saat içerisinde yüklenecektir.
Kampanyaya katılımı takiben 24 saat içerisinde Kazanılan hediye, katılımcı aboneye Vodafone tarafından SMS ile bildirilecektir. Kazanılan kontör, dakika veya SMS'lerin yükleme teyidi de 48 saat içerisinde SMS ile bildirilecektir. Kazanılan Garanti CepBank hediyelerinin Garanti Bankası Paramatiklerinden çekilmesini sağlayacak şifre katılımcının cep telefonuna 48 saat içinde gönderilecektir. Gönderilen Garanti CepBank şifresinin kullanım süresi, şifrenin aboneye gönderildiğiı tarihten itibaren 30 gündür. CepBank'tan nakit para hediyesini kullanmak istemeyen tüketiciler için alternatif olarak kazanılan CepBank hediyesi karşılığında Vodafone kontör/dakika yüklenecektir. 10 ytl CepBank için 60 kontör, 20 ytl CepBank için 120 kontör, 40 ytl CepBank için 240 kontör karşılık gelmektedir. CepBank şifresi ile kontör alımı için Garanti Bankası müşteri hizmetleri 444 0 333 numarasından 4-1 adımı izlenerek gerçekleştirilebilir.
Kazanılan Kontör, dakika veya SMS'lerin şebeke içi yönde abonelerin yararlandıkları tarife üzerinden ve yükleme tarihinden itibaren 90 gün süreyle kullanılması gerekmektedir. Bu süre içerisinde kullanılmaması halinde geçerliliğini yitirecektir.
Kazanılan hediye kontör veya dakikalar devredilemeyecek ve Vodafone veya Vodafone Çözüm Ortaklarının sunmuş olduğu katma değerleri hizmetlerin satın almasında kullanılamayacaktır.
Vodafone aboneleri kampanyaya SMS ile katılımın yanı sıra aynı zamanda www.pepsi.com.tr'den de katılabileceklerdir. www.pepsi.com.tr'den katılım toplam 1.600.000 adet ile sınırlıdır. Bir katılımcı bir günde en fazla 3 kez www.pepsi.com.tr'den katılım yapabilir.
Vodafone Telekomünikasyon A.Ş., Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti. çalışanları ve 1. dereceden akrabaları (anne, baba, eş, çocuk), promosyonla ilgili ajansların çalışanları ve 1. dereceden akrabaları bu kampanyaya katılamaz.
Müşteri Hizmetleri Desteği, PEPSI-0800 211 7119 ve Vodafone Müşteri Hizmetleri-4440542 , tarafından verilecektir.
Katılımcıların kampanya kapsamında verecekleri bilgiler, kampanya ile sınırlı kalmak üzere arayüz dahil ilgili teknik destek ve diğer hizmetleri sağlayan üçüncü kişi/kişilerle Vodafone tarafından paylaşılacaktır. Katılımcılar bu bilgi paylaşımını şimdiden kabul etmiş sayılır. Katılımcı kampanyaya katılarak istenmesi halinde kimlik bilgilerini vermekle bu hususu peşinen kabul etmiş sayılır.
ÖTV ve KDV hariç diğer tüm yasal yükümlülükler katılımcılara aittir.
Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan tüm hediyeler geçerliliğini yitirecektir.
Kampanya koşulları, www.vodafone.com.tr'den ve www.pepsi.com.tr'den öğrenilebilir.
Kampanyaya sadece Vodafone aboneleri katılabildiği için, eski Pepsi üyelerinden Vodafone dışında bir cep telefonu numarası ile kayıt yaptıran kullanıcılar, 1 sefere mahsus olmak üzere üyelik bilgilerinde cep telefonu numaralarını Vodafone olarak değiştirme şansına sahiplerdir. Böylece eski üyeler de kampanyadan faydalanabileceklerdir.
Katılımcıların www.pepsi.com.tr üzerinden üyelik esnasında paylaştıkları cep telefonu bilgileri daha sonra Pepsi ve Vodafone tarafından kullanılabilecektir. Abone www.pepsi.com.tr üzerinden katıldığı bu kampanyada kişisel bilgilerinin kullanımına izin vermiş olur. Üyelik formunda "yeniliklerden haberdar olmak istiyorum" butonunu dolu seçmiş olan üyeler PepsiCo markaları ve Vodafone hakkında bilgi ve tanıtım amaçlı e-posta almayı kabul etmiş sayılır.
Pepsi, kampanya süresince katılım şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Kampanyaya katılan herkes, bu kampanya koşullarını aynen kabul etmiş sayılır. Vodafone kampanya şartlarını ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar.
1. Kampanya Adı
Pepsi Ramazan Bereketi Kampanyası
2. Kampanya Hangi Tarihlerde Geçerli?
16 Ağustos – 15 Ekim 2008
3. Kampanyada İkramiye Olarak Ne Veriliyor?
Kampanyada katılımlarında boş yok, en az 5 kontör\2.5 dakika hediye edilmektedir. Şişe ürünlerden
5 Kontör – 2,5 Dakika
10 Kontör – 5 Dakika
20 Kontör – 10 Dakika
50 Kontör – 25 Dakika
100 Kontör – 50 Dakika
200 Kontör – 100 Dakika ve
10-20-40 YTL CepBank hediye edilmektedir.

Kutu ürünlerden 5 Kontör – 2,5 Dakika, ücretsiz 5 adet SMS ve 1 aylık Sporx haber paketi aboneliği hediye edilmektedir.
4. Kampanya Hangi Ürünlerde Geçerli?
1litre, 2 litre, 2,5 litrelik Pepsi, Yedigün şişelerinde
1,5 litre ve 2,5 litrelik Fruko şişelerinde
1 litre ve 1,5 litre Pepsi Max şişelerinde
330 ml Pepsi, Yedigün ve Pepsi Max kutularında geçerli.
5. Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?
Dördüncü maddedeki ürünlerden satın alıp kapak altında bulunan şifreyi 3323'e göndererek katılabilirsiniz.
6. Şifre Nerede Yazıyor?
Ürün kapaklarının altında yazıyor.
7. Kampanyaya Katılım İçin Gönderdiğim Şifrenin Bulunduğu Ürün Ambalajını Saklamalı mıyım?
Hayır saklamanıza gerek yok.
8. Kampanyaya Sms Yoluyla Doğru Katılımı Nasıl Gerçekleştirebilirim? (Aciklama Ve Ornek)
Eğer ilk kez katılıyorsanız şifreyi 3323'e göndermeniz yeterli.
Eğer size "Vodafone ve PEPSI'den sürpriz! Hemen 3323'e "EVET" yaz gonder" ile başlayan bir SMS geldi ise, sadece "EVET" yazıp 3323'e göndermeniz yeterli.
9. Kampanyaya Sms ile Katılımlarda Ücretlendirme Nasıl Yapılıyor?
Her katılımınız için 1 SMS-2 kontör olarak ücretlendirilmektedir.
10. Hatalı Gönderimlerde Ücret Ödüyor muyum?
Hayır ödemiyorsunuz.
11. Adımı Ve Soyadımı Türkçe Karakter veya Küçük Büyük Harf Ayrımı Olmadan Gönderebilir miyim?
Sadece şifre göndermeniz yeterli.
12. Kampanyaya Tüm Cep Telefonu Operatörlerinden Katılım yapabilir miyim?
Hayır, sadece Vodafone aboneleri bu kampanyaya katılabilir.
13. Kampanyaya İnternet Adresinden Doğru Katılımı Nasıl Gerçekleştirebilirim?
www.pepsi.com.tr kampanya katılım formuna cep telefonu numaranızı, şifrenizi ve diğer istenen bilgileri yazıp göndermeniz yeterli. www.pepsi.com.tr den bir günde en fazla 3 kez katılım yapabilirsiniz..
14. İnternet Sitesi Üzerinden Şifre Göndermek İstiyorum Ancak Şifre Hatalı ya da Kayıt Bulunamadı Yazısı Çıkıyor. Ne Yapabilirim?
Şifrenizi kontrol ettikten sonra, tekrar aynı hata uyarısı ile karşılaşıyor iseniz, Pepsi Müşteri Hizmetleri ile (0 800 211 7119 ) iletişime geçebilirsiniz.
15. İnternet Üzerinden Katılımlarda Herhangi Bir Ücret Ödüyor muyuz?
Hayır, ödemiyorsunuz.
16. Web Üyelik Bilgilerimi Hatalı Yazdım Veya Bilgilerimde Sonradan Değişiklik Oldu. Ne Yapabilirim, Siz Düzeltebilir misiniz?
Üzgünüz, üyelik esnasında girilen e-posta ve cep telefonu bilgileri daha sonradan değiştirilemez. www.pepsi.com.tr'de yer alan üyelik bilgilerinin tam ve doğru olarak girilmesi gereklidir. Bu bilgilerin tam ve doğru girilmemesi durumunda kişi kampanyaya webden katılamayacaktır. Eğer başka bir GSM operatörü olup daha önceden pepsi.com.tr üyesi olduysanız, bu kampanyaya mahsus olmak üzere cep telefonu numaranızı değiştirebilirsiniz.
17. Aynı şifre ile Cep Telefonu Ve İnternet'den katılabilir miyim?
Hayır, maalesef katılamazsınız. Yapacağınız her katılım için hem cep telefonunuzdan hem de www.pepsi.com.tr'den farklı şifreler kullanmalısınız. Cep telefonunuzdan istediğiniz kadar, internet sitesinden ise günde en fazla 3 kere katılım yapabilirsiniz.
18. Kampanyaya Kimler Katılabilir?
Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yer alan herkes.
19. Şifreli Kampanya Ürünlerini Satış Noktalarında Bulamıyorum. Nasıl Temin Edebilirim?
Lütfen satış noktasının yerini ve adını belirtin, biz PEPSI'ye gerekli bilgiyi iletiriz.
20. Bu Kampanya Yasal Bir Kampanya mıdır?
Evet, yasal bir kampanyadır. İlgili bilgiye www.vodafone.com.tr ve www.pepsi.com.tr'den ulaşabilirsiniz.
21. Çekiliş Nerede ve Ne Zaman Yapılacak?
Çekiliş yok.
22. Çekiliş Sonucunu Nasıl Öğrenebilirim?
Çekiliş yok.
23. Bir ikramiye Kazanırsam Herhangi Bir Ödeme Yapmam Gerekiyor mu?
Hayır gerekmiyor.
24. Kazandığım İkramiyenin Yerine Parasını Alabilir miyim?
Kampanyada kazandığınız kontör/dakikalar herhangi başka bir para, mal, hizmet ile değiştirilemez. Kazandığınız CepBank ödülleri ise karşılık geldikleri kontör/dakikalar ile değiştirilebilir. CepBank ödüllerinin kontör/dakika karşılıklarını 28. maddede bulabilirsiniz.
25. İkramiye Hakkımı Başkasına Devredebilir miyim?
Kampanyada kazanılan hediyeler başkasına devredilemez.
26. Kampanya ve Detayları Hakkında Daha Ayrıntılı Bilgi Almak ve Görüşlerimi İletmek İstiyorum. Nereye ulaşabilirim?
www.vodafone.com.tr ve www.pepsi.com.tr adreslerinde bulunan kampaya koşullarınnda ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Pepsi çağrı merkezi numarası 0800 211 71 19.
27. CepBank ödülünü nasıl tahsil edebilirim?
CepBank ödülünü tahsil edebilmek için, herhangi bir Garanti Paramatik'de "GİRİŞ" tuşuna basınız. Çıkan ekrandan "CepBank" menüsünü seçiniz. Size SMS ile gelen ve 599 ile başlayan numarayı "GÖNDEREN NUMARASI" kısmına, yine SMS ile gelen 4 haneli "CepBank Şifresini" de "ŞİFRE" bölümüne giriniz. Bu işlemleri doğru yaptığınız zaman paranızı sorunsuzca çekebilirsiniz. CepBank ödülünü tahsil etmek için Garanti Bankası müşterisi veya kartı sahibi olmanız gerekmez.
2CepBank kazandım, fakat bulunduğum şehirde ATM yok, yada CepBank hediyemi kontör/dakika ile değiştirmek istiyorum, ne yapmalıyım?
Eğer bulunduğunuz şehirde ATM yok ise ya da nakit para ödülü yerine hediyenizin kontör/dakika olarak hattınıza yüklenmesini istiyorsanız, kazandığınız CepBank karşılığı:
10 YTL karşılığı= 60 kontör/30 dk
20 YTL karşılığı= 120 kontör/60 dk
40 YTL karşılığı= 240 kontör/120 dk olarak hattınıza yüklenecektir.

Not: Katılımcının cep telefonu numarası alınıp, CepBank kazanıp kazanmadığı kampanya sisteminden kontrol edilecektir.
29. Sporx kazandım, üyeliğim ne zaman başlayacak?
1 aylık ücretsiz Sporx aboneliği kazandığınıza dair size gelen SMS'i, "ONAY" yazarak cevaplamanız gerekmektedir. Sonrasında Sporix'ten gelen SMS 'i, ilgilendiğiniz futbol takımını, BJK,FB,GS ya da TS şeklinde yazarak cevaplamanızdan itibaren 48 saat içinde aboneliğiniz başlatılacaktır. 1 ay sonunda aboneliğiniz otomatik olarak sona erdirilecektir.







      Diğer Haberler



 

İmplant  |  Webstats | SiteMap XML | İmplant  |  SEO  | Kombi | Saç Ekimi| | Gazeteler | Böcek İlaçlama