Reklam Verin

Site Haritası

     

 
Turkcell'de Her Yöne 20 YKR'a Konuşma Zamanı
Haber Tarihi:    Bu haber 24817 kere okundu

Yeni faturalı hat alan, Hazır Kartlıysa numarası değişmeden faturalı hatta geçen,ya da mevcut hattı olan Turkcell'lilere here yöne 20 YKR'ye konuşma fırsatı.

Yeni bir faturalı hat alanlar;

Her yöne dakikası 20 YKr’ye isterlerse Turkcell’liler ve sabit hatlarla dakikası 15 YKr’ye konuşma imkanından yararlanıyorlar. Üstelik 6 ay boyunca Fatura Cepte aboneliği de ücretsiz.

Kampanyaya katılmak için, hattınızı aldıktan sonraki 30 gün içinde, her yöne 20 YKr’ye konuşmak için HER YONE, Turkcell’liler ve sabit hatlarla 15 YKr’ye konuşmak için ONBES yazıp 2777’ye kısa mesaj göndermeniz yeterli. Üstelik Yeni Tesis Özel İletişim Verginiz Turkcellden!


Mevcut Hattı Olanlar;

Herkesle tarifesinden size uygun paketi seçin, herkesle aynı fiyata konuşun. Herkesle tarifesinde her yöne konuşmanın dakikası sadece 20 YKr.

Üstelik paketiniz bittikten sonra da her yöne yine çok avantajlı konuşmaya devam edebilirsiniz. Dakikası sadece 33 YKr. Tarifenizin üzerine DakikaBizden’e üye olursanız, fatura tutarınıza göre ücretsiz dakikalar kazanabilirsiniz.

Herkesle480 paketi ile Turkcell Gold dünyasına girebilir, Herkesle1200 ve Herkesle2500 paketleri ile de Turkcell Platinum’un avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Herkesle tarifesinde size uygun paketi almak için, ABONE yazın, istediğiniz paketin adını ekleyin ve 7010’a kısa mesaj gönderin. Örnek: ABONE HERKESLE60.

Aldığınız paketten kalan dakikalarınızı öğrenmek için PAKET DURUM yazıp 7010’a gönderebilir veya Online İşlem Merkezi’ne girebilirsiniz. Ayrıca her hafta, paketinizden kalan dakikalar hakkında bilgilendirilirsiniz.

Tarife geçişiniz, talebinize onay vermenizden sonra gerçekleşir ve tarifeniz değiştiğinde kısa mesajla bilgi verilir.

Herkesle paketleri, Herkesle tarifesi ile birlikte alınır.
Paket dakikaları bittiğinde yurtiçi tüm görüşmeler dakikası 33 YKr olarak ücretlendirilir.
Paket dakikalarınızla yurtiçinde tüm Turkcell’liler, sabit hatlar ve diğer operatör numaraları ile konuşabilirsiniz.
Paketler kapsamında ve paket aşımında yapılacak yurtiçi görüşmeler 6 saniyede bir ücretlendirilir.
Paketler kapsamındaki konuşmaların dakika ücretleri, toplam paket süresinin paket ücretine bölünmesi ile hesaplanır.
O ay kullanmadığınız paket dakikalarınız bir kere için bir sonraki aya devreder.
Aynı anda sadece bir adet pakete abone olabilirsiniz.
Paketiniz başvurunuzdan sonraki ilk fatura kesiminizden itibaren geçerli olur. Bu bilgi size başvuru sırasında bildirilir. İndiriminiz başladığında da ayrıca kısa mesajla bilgilendirilirsiniz.
Paketinizi iptal ettiğinizde o ay içinde kullanmadığınız dakikalarınız fatura kesiminizde silinir. Bir paketi iptal edip aynı anda başka bir pakete başvurduğunuz durumda ise eski paketinizden kullanmadığınız dakikalarınız bir sonraki fatura ayına devreder.
Paketinizi iptal etmek IPTAL yazıp boşluk bıraktıktan sonra aldığınız paketin adını yazarak 7010’a ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz. Örnek: IPTAL HERKESLE60
Turkcell, tarifelerinin tarihlerinde ve/veya ücretlendirmelerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


Hazır Kart'tan faturalı hatta geçiş;

Hem numaranız aynı kalsın hem de ister her yöne dakikası 20 YKr’a, ister tüm Turkcell’liler ve ev/iş numaraları ile dakikası 15 YKr’a konuşun. Üstelik 6 ay boyunca FaturaCell servisi de hediye.

Tüm Turkcell Extra ve Turkcell İletişim Merkezlerinden kimliğiniz ve sabit faturanız ile başvurarak faturalı hatta geçebilirsiniz.

Her yöne 20YKr kampanyasından yararlanabilmek için faturalı hatta geçtikten sonraki 30 gün içinde HER YONE yazarak 2777’e ücretsiz kısa mesaj göndermeniz gerekiyor. Tüm Turkcell’liler ve sabit hatlarla dakikası 15 YKr’a konuşmak için ise faturalı hatta geçtikten sonraki 30 gün içinde ONBES yazıp 2777’e gönderin.


Her Yöne 20 YKr Kampanyası ile tüm Turkcell’liler ve sabit hatlarla 15 YKr kampanyası 1 Şubat-31 Temmuz 2008 tarihleri arasında geçerlidir.

Bu kampanyalara başvuran ve tarifesi BizBize tarifesi dışında olanlara, kampanyaya katılabilmeleri için tarifelerinin BizBize olarak değiştirileceği ve kullanmakta oldukları konuşma paketleri var ise iptal olup ücretinin tamamının faturaya yansıtılacağına dair kısa mesaj gönderilir ve onaylamaları istenir.

Kampanyaya katıldığına dair bilgilendirme mesajı alanlar, hemen kampanyadan yararlanmaya başlar. Kampanyaya, yeni bir bireysel faturalı hat alan veya faturasız hattan faturalı hatta geçenler katılabilir. Kampanya yurtiçi görüşmelerde geçerlidir.

Kampanyaya dahil olanlar, FaturaCell servisinden ücretsiz olarak faydalanabilirler.

Hazır Kart hattınızdaki ve Konbara’nızdaki kontörler faturalı hatta geçtiğinizde dakika olarak hattına yüklenir. Diğer tarife ve kampanyalardan aldığınız kontörler/dakikalar silinir.

Hazır Kart hattınızla abone olduğunuz katma değerli servisler faturalı hatta geçtiğinizde iptal olacaktır.

Turkcell, tarifelerinin tarihlerinde ve/veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.







      Diğer Haberler



 

İmplant  |  Webstats | SiteMap XML | İmplant  |  SEO  | Kombi | Saç Ekimi| | Gazeteler | Böcek İlaçlama