Reklam Verin

Site Haritası

     

 
BMW den Sauber F1 pilotları ile tanışma fırsatı
Haber Tarihi:    Bu haber 12685 kere okundu

BMW Sauber F1 takımıyla Formula 1 heyecanını paylaşmak ve takımın bir parçası olmak BMW Sauber F1 Pit Lane Park ile gerçek oluyor. 9-11 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Bostancı`da kurulacak olan ve Formula 1 heyecanını yaşatacak BMW Sauber F1 Pit Lane Park`ta F1 pilotlarıyla tanışabilir, pilotların muhteşem şovlarıyla coşabilir ve pit alanında pit stop heyecanını tüm gerçekliğiyle yaşayabilirsiniz.

Dünyanın en çok izlenen motorsporları organizasyonu Formula 1`in, Türkiye GP`si ile yaratmış olduğu tutku ve heyecan BMW Sauber F1 Pit Lane Park ile daha da geniş kitlelere yayılıyor.

Formula 1 heyecanını yaşamanın ve motor seslerinin senfonisini dinlemenin vermiş olduğu heyecan ve tutku artık sadece Formula 1 pistleriyle sınırlı kalmıyor. Tamamıyla mini bir Formula 1 pisti olarak tasarlanan ve Formula 1 tutkunlarının kendilerini yarışın bir parçası olarak hissetmelerini sağlayan BMW Sauber F1 Pit Lane Park, Formula 1 heyecanına farklı bir boyut getiriyor. Borusan Otomotiv`in büyük desteğiyle Türk yarışseverlerle buluşacak olan BMW Sauber F1 Pit Lane Park sürprizleriyle de Formula 1 tutkunlarını şaşırtmayı hedefliyor.

BMW Sauber F1 Pit Lane Park`ta, WTCC ve Türkiye Pist Şampiyonası`nda yarışan ve tamamen Türk pilot ve yarış ekibinden oluşan Borusan Otomotiv Motorsport Takımı da turkuaz renkli WTCC yarış otomobilini sergileyecek.

BMW Sauber F1 Takımına Hiç Bu Kadar Yakın Olmamıştınız

BMW Sauber F1 Takımı ve yarışseverleri buluşturmayı ve Formula 1 tutkunlarına hiç yaşamadıkları unutulmaz bir deneyimi yaşatmayı hedefleyen BMW Sauber F1 Pit Lane Park`ta, Formula 1 test pilotlarının muhteşem şovlarıyla yarış heyecanınızı katlayabilir, Pit alanında yaşananları bizzat deneyerek bu heyecana ortak olabilirsiniz. Bir yarış otomobilinin lastik değişimi, yakıt ikmali gibi kritik saniyelerinde Pit alanında bulunmanın ve Pit ekibinden olmanın farklı deneyimini yaşayabilirsiniz. BMW Sauber F1 Yarış Otomobilinin tüm detaylarını yakından inceleme ve monokok yarış otomobilinin sürücü koltuğunda sanal yarışta Formula 1 otomobiliyle yeteneklerinizi gösterme imkanı bulabilirsiniz.

BMW Motorsport Direktörü Mario Theissen, "Pit Lane Park kurulmadan önce Formula 1 tutkunları heyecanı sadece pistlerde yaşıyordu. Pit Lane Park ile nihayet Formula 1 ulaşılabilir oldu. Artık tüm heyecanı uzaktan izlemek yerine, yarışa ve yarışçılara yakın olmak onlarla aynı hisleri ve heyecanı paylaşmak daha mümkün. Pit Lane Park ile yarışseverler ileri teknolojinin muhteşem eserleri olan Formula 1 otomobillerine dokunma, yarış anını yaşama ve mühendislerden detayları öğrenme şansına sahip olacaklar. Hiçbir yer yarışseverlere Formula 1 heyecanını Pit Lane Park`tan daha iyi yansıtamaz" diyerek Pit Lane Park`ı özetliyor.

Pit Lane Park 2007 yılında 300.000 yarışsevere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı başardı. Kuala Lumpur, Varşova, Roma ve Şangay, yarışseverlerin Pit Lane Park heyecanını BMW Sauber F1 takımının bir parçası olarak yaşadıkları şehirler oldu.

Pit Lane Park 2008`e İstanbul`da merhaba diyor

Formula 1 sezonunun başlamasıyla birlikte Pit Lane Park da bu yılki dünya turuna başlıyor. BMW Sauber F1 Pit Lane Park`ın bu yılki ilk durağı İstanbul olacak. 9-11 Mayıs 2008 tarihlerinde İstanbul Bostancı Otopark`ta yarışseverlerle buluşacak olan BMW Sauber F1 Pit Lane Park ülkemizin yurtdışındaki tanıtımına da büyük katkı sağlayacak.

BMW Sauber F1 Takımı pilotlarından Nick Heidfeld, BMW Sauber F1 Pit Lane Park için "Singapur, Monako ve Valencia gibi şehiriçi pistlerinde dahi yarışseverler pilotlara ve yarışa bu kadar yakın değiller. Bu benim Pit Lane Park` tutkunu olmamın tek nedeni değil. Her hafta milyonlarlarca yarışseverin kalbi Formula 1 ile atıyor. BMW Sauber F1 Pit Lane Park , BMW`nin yarışseverlere vermiş olduğu güzel bir cevap.

BMW Sauber F1 Pit Lane Park`ta 2006 yılından bu yana 12 pilot yarışseverlerle buluştu.

Tüm dünyada büyük ilgi uyandıran BMW Sauber F1 Pit Lane Park`ta günde 5 kez BMW Sauber F1 Geliştirme Pilotları tarafından yapılacak olan şovlar ve gün boyunca devam edecek bilgilendirme ve yarış deneyimleri Formula 1 tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak.

BMW Sauber F1 Takımı pilotlarıyla ilk kez bu kadar yakın olma fırsatı bulacak olan yarışseverler pilotların imza seanslarıyla da bu anı ölümsüzleştirme şansına sahip olacaklar.

6,000m²`lik alan üzerine kurulacak BMW Sauber F1 Pit Lane Park 3 gün boyunca kapılarını İstanbul`lu yarışseverler için açacak. BMW Sauber F1 Pit Lane Park ile ilgili ayrıntılı bilgi için www.pitlanepark-istanbul.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.


BMW Sauber F1 Pit Lane Park Açılış Saatleri

9 Mayıs Cuma 10:00 - 22:00
10 Mayıs Cumartesi 10:00 - 22:00
11 Mayıs Pazar 10:00 - 18:00







      Diğer Haberler



 

İmplant  |  Webstats | SiteMap XML | İmplant  |  SEO  | Kombi | Saç Ekimi| | Gazeteler | Böcek İlaçlama