Reklam Verin

Site Haritası

     

 
Ödediğin parayı cebine iade eden telefon
Haber Tarihi:    Bu haber 8485 kere okundu

Vodafone 225 cep telefonunu satın alan Hesabını Bilen Tarife abonelerine, cihaz bedeli konuşma süresi olarak iade ediliyor.

84 YTL karşılığında Vodafone 225 cep telefonunu satın alan Hesabını Bilen Tarife aboneleri, 12 ay boyunca her ay 7 YTL, yani toplam 84 YTL promosyon kazanıyorlar...

Vodafone 225 cep telefonunu satın alan Hesabını Bilen Tarife aboneleri, cihaz kutularından çıkan şifreyi 4554'e ücretsiz olarak kısa mesaj ile göndererek kampanyaya dahil olabileceklerdir.
Promosyon verilebilmesi için, şifre gönderimi öncesinde abonelik paketinin Hesabını Bilen Tarife olması gerekmektedir.
Söz konusu 7 YTL promosyon, 30 gün boyunca özel servisler hariç, hat aktif ve kampanya ile birlikte Hesabını Bilen Tarife kullanıldığı sürece şebeke içi aramalarda kullanılabilecektir. 30 günlük süre sonunda kullanılmayan promosyon geçerliliğini yitirecektir. Hattın iptal olması, faturalı hatta geçiş, kampanyadan çıkış veya paket değişikliği durumlarında kalan promosyon iptal edilecektir. 7 YTL promosyon Hesabını Bilen Tarife abonelerinin şebeke içi tarifesinden harcanabilecek olup, kısa mesaj gönderimlerinde kullanılamayacaktır ve söz konusu promosyonlar transfer edilemeyecektir.
Vodafone 225 cep telefonu sadece Vodafone Türkiye hatları ile kullanılabilecektir.
Kampanya kapsamında, yeni aboneliklerde Vodafone 225 cep telefonu ile birlikte başlangıç paketi ücretsiz olarak verilecektir. Ücretsiz başlangıç paketleri Hesabını Bilen Tarife ile kullanılabilmektedir.
Kampanya kapsamında abonelere herhangi bir taahhütname imzalatılmayacaktır.
Aynı telefon numarası ile sadece bir defa kampanyadan yararlanılabilecektir.
Parasını ödeyen telefon kampanyası kapsamında VF 225 cihazları ile birlikte verilen ücretsiz başlangıç paketi ile Hesabını Bilen Tarife'ye geçen aboneler 12 ay süresince Hesabını Bilen Tarifeyi kullanması zorunluluğundadır.
Promosyon bakiyesi ile ilgili bilgiler ücretsiz olarak 7501 sesli yanıt sisteminden veya HEDIYE yazıp 7501'e kısa mesaj gönderilerek öğrenebilecektir.
Kampanya stoklarla sınırlı olacaktır.
Cihaz fiyatlarına tüm vergiler dahildir.
Vodafone cihaz fiyatını değiştirme hakkına sahiptir.
Kampanyadan mevcut ve yeni aboneler yararlanabilecektir.







      Diğer Haberler



 

İmplant  |  Webstats | SiteMap XML | İmplant  |  SEO  | Kombi | Saç Ekimi| | Gazeteler | Böcek İlaçlama